Желанието да направите промяна често ви обхваща изведнъж, нали? Първото, което

...
Желанието да направите промяна често ви обхваща изведнъж, нали? Първото, което
Коментари Харесай

Eкспериментирайте с дължините – прическа пеперуда

Желанието да извършите смяна постоянно ви обгръща внезапно, нали? Първото, което ви хрумва, евентуално е да измененията нещо в косата си. Мисълта за фрапантно подкастряне обаче може да бъде ужасяваща. Притеснението дали напълно смяна в дължините ще ви отива, както и времето, в което косата ви още веднъж ще порасне, са фактори, които ви стопират да оставите фризьора смело да работи с ножиците.

Добрата вест е, че в случай че желаете да олекотите размера, без да скъсявате напълно дължината на косата си, има превъзходен вид да разиграете дължините и пластовете и той се назовава " прическа пеперуда ".
 Каспаров: Русия претърпя геополитическо проваляне в Украйна 20 септ 2022 | " Това, което се случи в Украйна, беше предсказуемо, аз предупреждавах доста години за това. И нежеланието на...
Характерното за този тип подкастряне са по-късите пластове в горната част, а терминът е въведен от фризьорката , в чиито движимости ръце се оставят доста звезди.

 
               

Първоначално основана от, прическата " пеперуда "  оставя по-къси пластове към горната част на главата, с цел да сътвори илюзията за по-къса коса.  „ Това е прическа с доста пластове на косата под раменете, която е подстригана по метод, по който горният пласт може да се отдели от долния и елементарно да се закрепи изпод, с цел да наподобява като къса прическа “, споделя Брук пред.Най-късият горен пласт пада към два до три пръста под брадичката ви. 

Крайният резултат доста наподобява на външния тип, въодушевен от Фара Фосет, който бе присъщ с разчупена и леко рошава линия и рамкиращи лицето пластове. Единствената разлика, съгласно Брук, е, че тази прическа е идеална за хора, които в действителност не желаят да се лишават от дължина. " По-късите кичури към предната част на лицето ви дават резултата на рамкиране, само че непокътнатата дължина ви дава опция да продължите да я оформяте по нормалния метод, в случай че сте привикнали да имате дълга коса ", изяснява и 

 
How To Add Texture & Remove Weight On The Butterfly Layers Haircut
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР